Το οινοποιείο ΑΪΒΑΛΗ ξεκίνησε το 1997. Στους ιδιόκτητους αμπελώνες συνολικήςέκτασης 35 στρεμμάτων, καλλιεργούνται οι ποικιλίες Αγιωργίτικο, Syrah, Cabernet Sauvignon και Merlot.
Μοναδικός στόχος του αμπελώνα είναι η παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας.Για το λόγο αυτό, εκτός από σημαντικές επενδύσεις επιλέγονται επίσης χαμηλές αποδόσεις.Το κτήμα διαπνέεται από την φιλοσοφία της μη εντατικοποιημένης γεωργίας μεμηδενική σχεδόν λίπανση ώστε το ριζικό σύστημα να ψάχνει βαθιά στο έδαφος τροφή και υγρασία.Η οινοποίηση γίνεται χωρίς καμία βιομηχανική χροιά. Τα κρασιά δεν σταθεροποιούνταικαι δεν φιλτράρονται κρατώντας έτσι την αυθεντικότητά τους και τον μοναδικόχαρακτήρα τους που αποκτάται από το terroir που φύονται.