H παραγωγή εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου για την οικογένεια Τσουδερού είναι μια ιστορία που μετράει σχεδόν ένα αιώνα: από τον παππού που ίδρυσε το πρώτο, παραδοσιακό ελαιοτριβείο, μέχρι τον γιο που εκσυγχρόνισε τις εγκαταστάσεις και βέβαια, φτάνοντας στο «σήμερα», στον εγγονό Βαγγέλη Τσουδερό που συνεχίζει ακούραστα την οικογενειακή παράδοση και την οδηγεί στη νέα εποχή.
Οι πατρογονικοί ελαιώνες της οικογένειας των Τσουδερών, όπως και οι ελαιώνες των συνεργαζόμενων παραγωγών, απλώνονται σε μία από τις ομορφότερες γειτονιές της κρητικής γης: στο νότιο Ρέθυμνο.
Τα αναζωογονητικά μελτέμια δροσίζουν τις ελιές μέσα στο ήπιο κρητικό καλοκαίρι, η απέραντη ηλιοφάνεια τους χαρίζει ευρωστία και η κρητική γη, με τα αμέτρητα ενδημικά αρωματικά φυτά της, δίνει στον χυμό των ελιών την χαρακτηριστική πιπεράτη επίγευση του κρητικού ελαιολάδου.